szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ Budapest, Újlengyel, helló új székhely!

Szponzorált tartalom

szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/
szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/

Voltatok már úgy, hogy csak céltalanul böngésztetek a neten, cikkeket olvasva a nagyvilág történéseiről, aztán valahogy mégis olyan információval álltatok fel a gép, vagy telefon elől, ami aztán a ti saját, személyes életeteket is tovább vitte? Velem rendszeresen megesik ez, ezért szoktam annyit hangoztatni, hogy mennyire érdemesnek tartom nyitott szemmel járni a mindennapokban. A szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ oldalába is ilyen véletlenszerűen botlottam bele és milyen jó, hogy belebotlottam! Azóta aki csak vállalkozást rebesget, már küldöm is ide, hogy haver, mielőtt bejelented a céget egy bérleménybe, előbb nézz körül itt, mert lehet, hogy ezek a bérleti feltételek jobban fognak tetszeni!

Nekem legalábbis jobban tetszettek, ezért már az indulás óta a szekhelycentrum.hu székhelyszolgáltatását veszem igénybe és eddig még semmilyen fronton nem okoztak csalódást. Az már eleve megspórol egy titkárnőt, hogy ők átveszik a hivatalosan oda érkező iratokat, elküldik e-mailben, aztán havonta egyszer együtt el is postázzák az összes érkezett küldeményt. Persze ezt korábban is átvehetjük, ez inkább az eleve nem budapestieknek ad nagy megkönnyebbülést a szolgáltatással kapcsolatban, hogy pusztán ezért nem szükséges Budapestre mászkálni senkinek.

De ha már a budapesti kiruccanásról van szó, a szerződéskötést is szeretném itt megemlíteni. Sokakat talán eltántorítana egy budapesti szerződéskötés gondolata, amitől nem lehet szabadulni. Azonban miért is ne lehetne, elvégre ez a 21. század! A szekhelycentrum.hu megoldotta azt is, hogy ne csak Budapesten lehessen elindítani a szolgáltatást a szerződéskötéssel, hanem tíz másik településen is jelen vannak valamilyen formában, így nem csak a fővárosban van lehetőség a szolgáltatás elindítására.

Ahogyan a szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ oldalon is megtalálhatjátok, itt nem csak a fővárosban lehet székhelyszolgáltatást kérni, hanem egy Újlengyel nevezetű Pest megyei településen is. Aki nem ismerné, ez arról nevezetes a vállalkozók körében, hogy itt nem kell iparűzési adót fizetni. Ez pedig óriási engedményekkel járhat az éves adózás tekintetében, szóval érdemes ezt a kérdést egy adótanácsadóval, vagy könyvelővel átrágni, ha vállalkozó nem teljesen biztos a dolgában. Segítséget kérni sosem ciki. Dacból nem segítséget kérni és rosszul dönteni, na az ciki!

Ejtenék néhány szót a pénzről is. Azt már ugye megemlítettem, hogy az IPA mentes székhelyszolgáltatás lehetősége elég lenyűgöző opció. De vajon akkor is, ha megnézzük a másik oldalát a kérdésnek? A válasz természetesen az, hogy igen! A székhelyszolgáltatás ára a szekhelycentrum.hu-nál az újlengyeli, IPA mentes székhelyen féléves periódusra 46 800 Ft + ÁFA. Ehhez még grátisz jár egy plusz hónap is. Ha ezt havi díjra lebontjuk, az azt jelenti, hogy 7800 forintot kell fizetni plusz áfát minden hónapban. Mi ez egy vállalkozás életében?! A telefonszámlánk több ennél. Ha pedig nem csak a féléves csomagot választjuk, hanem valamelyik hosszabb időtartamra vonatkozót, akkor még ennél is kedvezőbb a hónapra lebontott szolgáltatási díj. Az egy évre vonatkozó szolgáltatási díj 86 604 Ft + ÁFA, míg a két évre szóló program 159 888 Ft + ÁFA összeget kóstál és mindkettőnél jár 1-1 hónap ajándékba a kifizetetteken kívül. Sőt, amit még a weboldalon is kiemelnek az az, hogy a fizetési periódus leteltét követően, ha nem fizetjük be azonnal a következő időszakot, ők nem mondják fel azonnal a szerződést. 3 hónap türelmi idő jár, ami nagyon ritka ebben az érában. Szóval a szekhelycentrum.hu egyértelműen olyan szolgáltató, akit érdemes észben tartani, amikor vállalkozásra kerül a sor.

Ha ezek után az elérhetőségüket keresnétek, amin nem lennék meglepődve, akkor az a weben találjátok meg a szekhelycentrum.hu/szekhelyszolgaltatas/ oldalon.