Műanyag bejárati ajtó zár javítása Budapesten

Szponzorált tartalom

 

Műanyag ajtó zár javítás Budapesten

Műanyag bejárati ajtók széles anyag felhasználási köre teszi lehetővé, hogy választhatunk ma fa, fém, műanyag szerkezetű ajtók között.
A műanyag ajtó zár gyenge felépítésű de az ajtó szerkezete merevítve van sok esetben alumínium lappal illetve rozsdamentes lemezzel ezáltal merevebb és ellenállóbb a külső behatásoknak.
Külső behatásnak az időjárás viszontagságait említeném hiszen ez minden nap éri a műanyag ajtó lapot és zárszerkezetet.
Nyilvánvaló, hogy ahol zárt lépcsőházban helyezik, építik be a nyílászárót ott kevésbé éri a a nap keltette ultra ibolya sugárzás, a télvíz idején kopogtató fagy és talán legerősebb erózió amely a zárszerkezetek idő előtti romlását eredményezheti az apró por amely koptatja a zárbetétek használati ciklusát.
Ezért többnyire a zárbetét csere szokott hamarabb felszínre kerülni de vannak olyan esetek mikor a zárszerkezetek és a zárbetétek egyszerre adják fel a harcot, nyitás vagy ajtó zárás közben.

Biztonsági zár csere megoldást nyújt az illetéktelen behatolókkal szemben

A betörések is egyre jobban elterjedtek a bejárati ajtó megjelenésével hiszen mint szerkezeti felépítés a műanyag szerkezettől nem várhatunk el nagyfokú biztonságot.
Ezt felismerve számos betörés kivitelezésével foglalkozó szervezet használja ki azt a lehetőséget amelyet pont a lakás tulajdonosa kínál!
Amely nem más mint a lakótérben elhelyezett értékcikkek!
Egy műanyag bejárati ajtón látható, hogy milyen zárbetét zárja az ajtót!
Nincs eltakarva, leolvasható minden információ mint egy használati utasításban, ez esetben az, hogy ide törj be!
Sárga réz színű zárbetét, vagy Kínai zárbetétek zárják a legtöbb esetben az ajtókat.
Emögött nem lehet értéket védeni!
Biztonsági zárakkal, zárbetétekkel a duplájára lehet növelni a műanyag ajtók védelmét, ám a tulajdonosok a legtöbbször csak haboznak az elhatározással!
Pedig az ajtózár cseréje lényegesen olcsóbb művelet mint egy betört műanyag ajtó helyreállítása a zárszerviz igénybevételével.

Egy lógó kilincs jel lehet a műanyag ajtó zárcsere felhívásra

Ezzel párhuzamosan az évek múlásával elérkezett a romlások és kopások által fellépő meghibásodás kora, mely hideg zuhanyként érintette mind a felhasználókat mind a zárszerviz szolgáltatókat.
Legtöbb estben egy elromlott felhúzó kilincses zár vagy egy cilinder működtetésű zár esetebén nem lehetséges apróbb alkatrészek pótlására hiszen a gyártó nem biztosít ehhez a művelet hátteret.
Így csak a műanyag ajtóban lévő szalag zárcsere jöhet szóba, hiszen valamilyen megoldást kell alkalmazni az ajtó biztonságos zárására.
Görgők, nútok, tüskék, nyelvek, kampók kombinációs lehetőségei majdhogynem követtethetetlen egy felhasználó számára!
Nem beszélve a dorn mélység és a zárszerkezet magasságában rejlő nehézségek.

Ki segíthet a bajban

Egy jól felkészült cég aki Budapest területén műanyag ajtó zár javítást végez  , nem ijed meg a váratlan feladatoktól sőt sok ajtó és zár típust a helyszínen pótol!
Alkatrész ellátottságuk és raktárkészletük lehetővé teszi, hogy egy órán belül Budapest területén a műanyag bejárati ajtó megfelelően záródjon.
Forduljon segítségért a hét minden napján  a műanyag ajtó zár csere csapatához.