Milyen típusú Hisec ajtó zárbetét cseréje szükséges?

Szponzorált tartalom

Kínai Hisec ajtó zárbetét csere

Hisec bejárati ajtó távol keleti importból származó ajtót hasonlítjuk össze ár/érték arányba illetve biztonságtechnikai adottságuk szerint egy Magyar gyártóval szemben .
Magyarországon a legelterjedtebb bejárati ajtó a Hisec Kínai acél biztonsági ajtó!
Ez tény!
De vajon megállja a helyét egy másfélszer drágább ajtóval szemben?
Azt kell, hogy mondjam hogy a Hisec ajtó árban megveri az összes gyártó piacon található érzékeny világát. De nem furcsa ez?
Óriási különbségek vannak az ajtó felépítése és az árai között viszont a felhasználók társadalma nem hajlandó tudomást venni csak az ár különbözete között.
Pedig ha átolvasnánk a szerkezeti felépítés mögött rejlő kisbetűs részt már is rájönnénk arra, hogy a Kínai Hisec ajtó zárcsere alkalmazásával nagyobb biztonság érhető el.
Igen ám de egy ilyen költség ha természetesen a minőség mellett döntünk már már kitesz egy jobb minőségű ajtó díját.
Példának okárt a Nivó elnevezésű Magyarországon gyártott és forgalmazott ajtó másfélszer kerül többe mint a Hisec biztonsági ajtó.
Nem csak azért mert külső felépítés díszfa burkolattal van ellátva, hanem azért mert a zárbetétek száma egyel több és akár Mabisz 6 minőséggel is felszerelhető!
Hisec ajtó zárbetét cserekor alkalmazhatunk a legjobb termékből hiszen ma már kompatibilissé lehet tenni, hogy az ajtó ne csak a saját zárjával működjön de abban az esetben az ajtó értékének a 65% pluszban hozzá kell adni.
Ezért sok felhasználó csak a standard acél bejárati ajtót válassza.
Mindaddig míg az első betörés elkerülhetetlen!
A Kínai Hisec bejárati ajtó feltörésénél a legnagyobb szerepet a zárbetét minősége határozza meg!
Ugyanis azt az ajtót fogják támadni az illetéktelen behatolók amelyik a legkönnyebben nyitható!
Márpedig az a Hisec ajtó amelyen a zár nem lett kicserélve másodpercek alatt nyitható, álkulccsal, zárfésűvel vagy zártöréssel!
Nivó ajtó esetében a zártörés nem vitelezhető ki ezért plusz egy pont jár a gyártónak.
Azonban ha Hisec ajtó zárjai ki lettek cserélve a bejutás több tíz percben mérhető!
Ezért a betörés során nem keresik az ilyen zárakkal felszerelt ajtótípust!
Szót kell ejtenünk a zárszerkezetek minőségéről is amely a Hisec ajtóban gyenge minőségű!
Sajnos a zártest csak a reteszelésért felelős ezért nem érdemes kicserélni, sőt a méretezés miatt felettébb nehéz feladat lenne az.
Ezért a felhasználó élmény az amelyen ront, mégpedig azzal, hogy egy idő után szorul, ezért a Hisec ajtó kulcsa sokszor bele is törik.
Két dolgot tehetünk egy új ajtó beépítésénél szánunk rá több időt és végig olvasunk pár gyártó által közölt adatokat az ajtóról úgy mint Mabisz minősítés, szerkezeti felépítés, és nem utolsó sorban a zárbetétek minősítései.
Vagy konzultálunk egy zárszakértővel akinek segítségével végig tudjuk venni a negatív és pozitív tényezőket amely a Hisec ajtó zárcserénél biztonságot nyújthat.
Aszerint cselekszünk, hogy mit szeretnénk megóvni a lakásunkon belüli térben ezért fontos az összehasonlítás a termékek védelmi szintjén! Amennyiben releváns válasz szeretnénk kapni a biztonsági zárakról segít a zárcserefutár!