Miért félünk az új dolgoktól?

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltató budapest
székhelyszolgáltató budapest

Az életem sajnos rendkívül sokáig úgy zajlott, hogy az esetek többségében nemet mondtam az olyan dolgokra, melyeket előtte még nem volt szerencsém megtapasztalni.

Volt bennem valami fura berögződés, vagy inkább egyfajta hozzáállás, hogy csak azzal foglalatoskodok, amivel már találkoztam a múltban valamilyen formában.

Pedig, ha belegondolok, ez eléggé nagy butaság, hiszen mindennek van egy „első alkalma”, amin túl kell esni, ha szeretnénk valami új dolgot bevinni az életünkben.

Ez a hozzáállásom szerencsére már megváltozott pár évvel ezelőtt.

Még azt is el tudom Nektek mesélni, hogy mi adta meg a kezdőlökést az életemben ehhez.

Én nagyon sokáig nem voltam hajlandó enni semmilyen tengeri herkentyűt. Nem azért, mert undorítónak tartottam volna, vagy ilyesmi. Sőt, mindig is úgy gondoltam, kifejezetten szépen tud mutatni egy tányéron a kagylók, rákok és tintahalak sokasága.

Azért nem kóstoltam meg, mert szokásomhoz híven tartottam az új dolgoktól, és úgy gondoltam, az íze biztosan furcsa lenne számomra, na meg az ilyen ételek állagától is tartottam némileg.

Aztán egy szombat este, a barátnőmmel beültünk egy görög étterembe, ahol természetesen tengeri tálakat is lehetett rendelni. A párom is ilyen ételt rendelt magának, én pedig egy teljesen hétköznapi és standard gyros tálat kértem ki magamnak.

A gyros finom volt, de valójában nem volt sok különbség közte és az egyszerű büfékben beszerezhető változatok között, így némileg csalódottnak éreztem magamat.

Arra gondoltam, rendelek valami mást magamnak, de a barátnőmnek kicsit túl tartalmas volt a tányérja, és már egy falat sem fért belé. Elkezdett győzködni, hogy legalább kóstoljam meg, hátha ízleni fog.

Valamilyen hihetetlen módon rávettem magam erre a mutatványra, és ettem a tintahalból.

Az ízek szinte felrobbantak a számban. Fantasztikus volt a fűszerezés, és a tintahal pont úgy volt átsütve, ahogyan kell, na nem mintha lett volna összehasonlítási alapom.

Végeredményben ez egy tanulság volt a számomra, és onnantól kezdve már sokkal bátrabban álltam hozzá az új dolgokhoz.

Egy ilyen új dolog volt a cégalapításom története is, amibe sajnos sokáig nem mertem belekezdeni, mert egyszerűen tartottam az egész procedúrától, hiszen még elég fiatal vagyok, és a tapasztalatom nulla az ilyen dolgokban.

Aztán rátaláltam a szekhelyszolgaltatas24.hu nevezetű szolgáltatóra, akiknek most is hálával tartozom, mert ha ők nincsenek, akkor ez a sikertörténet biztosan nem szerepelne most itt ezen az oldalon.

A szolgáltatás, amit igényeltem tőlük a következő volt: székhelyszolgáltató budapest.

De ezen kívül még foglalkoznak hasonlóval Újlengyelben is, ami némileg különbözik, de majd kitérek erre is egy kicsit később.

Ja, és azt majdnem elfelejtettem, hogy még a cégalapításban is fogják a kezünket, szóval ez tulajdonképpen a harmadik szolgáltatásuk, bár ez szorosan kapcsolódhat az előző kettőhöz is.

Ha valaki szeretné megkérdezni tőlem, hogyan is működik pontosan ez a kiváló szolgáltató, akkor a legegyszerűbb az lenne, ha rákattintana a székhelyszolgáltató budapest linkjére, de szeretném a saját tapasztalatimat is megosztani veletek, hogy teljesebb képet kapjatok arról, hogyan is működik ez az egész.

A cégalapítást azért is halogattam olyan sokáig, mert a székhellyel kapcsolatos ügyintézéseim alkalmával mindig akadályokba ütköztem. Irodát nem akartam bérelni ehhez, mert anyagilag nem engedhettem meg magamnak, a saját lakásra történő bejelentéstől meg az építményadó és a horrorisztikus ügyintézés tántorított el.

Ez a csapat azonban olyan megoldást nyújt, mellyel a fenti problémák könnyedén és gyorsan megoldódnak!

De hogyan is lehetséges ez?

Amit tudni kell róluk, hogy teljesen képben vannak a cégjog világával, és kiváló kapcsolatokkal is rendelkeznek a legjobb ügyvédi irodákkal. A sok éves tapasztalatukról pedig már nem is beszélve.

A fenti tényezők egy olyan elegyet alkotnak, mely teljesen felkészültté teszi őket az ilyen ügyekben.

Emiatt a cégem székhelyét teljes nyugodtsággal rájuk bízhatom.

Szorosan ide kapcsolódik például a különböző hatóságok ellenőrzései és kényszerintézkedései. Ez a kiváló csapat pontosan tudja, ilyenkor milyen is a megfelelő magatartás, és mindig a megfelelő válaszlépést teszik meg.

Természetesen az ilyen tevékenységek során mindig szabályosan és törvényesen járnak el.

De persze a szolgáltatás más értékekkel is rendelkezik. Például a cégtáblánkat is kihelyezik úgy, hogy az szabályos legyen. Én eddig azt sem tudtam, hogy a cégtábla kihelyezésére is külön szabályok vonatkoznak, de bizony tényleg így van.

Megígértem, hogy kicsit beszélek az újlengyeli szolgáltatásukról is. Ez némileg drágább, de persze még így is nagyon barátinak mondanám az árát. Amit tudni kell róla, hogy nem kell iparűzési adót fizetni az olyan vállalatoknak, melyek oda helyezik a székhelyüket.

Persze az nem biztos, hogy minden cégnek megéri, így nekik érdemesebb a budapesti székhelyszolgáltatót választaniuk, ahogyan azt én is tettem.

Mikor személyesen náluk voltam, hogy elintézzünk a papírokat, éreztem, hogy igazán profi társasággal van dolgom. Az ügyintézés gyorsan ment, és nekem csak annyi volt a dolgom, hogy aláírtam néhány papírt.

Egyébként a cégalapítást is náluk intéztem el, mert máshol nem kaptam volna ilyen nagy segítséget ehhez a procedúrához.

Budapesten belül egyébként két helyen is van lehetőség székhelybérlésére: a pesti és a budai oldalon. Mindkét esetben kifejezetten jól hangzó címekről van szó, és úgy gondolom, már az hozzájárulhat egy cég megítéléséhez, hogy mennyire nívós helyen található meg a székhelye.

Biztos eszébe jutott valakinek az a kérdés, hogy nem komplikált-e, ha távolabb él valaki ezektől a címektől, hiszen így biztosan sokat kell utaznia.

Szerencsére erre is gondoltak, emiatt minden küldeményt és levelet eljuttatnak az ügyfeleknek, így nekik tényleg csak a lehető legritkább esetekben kell utazniuk.

A legjobbról még nem is beszéltem: tárgyalótermet is kapunk tőlük, így ha az üzleti megbeszéléseket egy nívós környezetben szeretnénk lebonyolítani, akkor megtehetjük.

Hihetetlen profi csapatról van itt szó, és a szolgáltatásukért még csak nem is kell sokat fizetnem.

Ráadásul a 6 hónapos székhelyszolgáltatás csomag mellé jár egy teljesen ingyenes hónap is. Most őszintén, ez kinek nem érné meg?

A szekhelyszolgaltatas24.hu egyébként kiváló minősítéssel is rendelkezik, így tényleg megbízhatunk bennük. A működésük teljesen tiszteletben tartja a jogszabályokat, és a NAV nyilvántartásában is szerepelnek.

Ha valakinek ez még mindig lenne elég, akkor ajánlom figyelmébe a székhelyszolgáltató honlapján megtalálható cégeket, melyek szintén őket választották. Ezek mind híres, komoly háttérrel rendelkező vállalatok.

Ez számomra egy komoly megerősítés.

A weblapjukon kiváló cikkeket is találhattok mindenféle olyan témában, melyek a vállalati világhoz kapcsolódnak. Ezek egytől egyig tanulságos, érdekes témákat dolgoznak fel, és biztos vagyok benne, hogy mindenki tanulhat belőlük.

Én szinte az összest elolvastam, és már úgy érzem magam, mintha valami szakértő lennék a témában.

Ha maradt még kérdésetek, csak látogassatok fel az oldalukra, és valószínűleg rátaláltok a válaszra, amit kerestek, de ha mégsem, nyugodtan vegyétek fel velük a kapcsolatot.