Egyutas raklapok gyártása olcsóbban.

Szponzorált tartalom

egyutas raklapok
egyutas raklapok

A raklapokat széleskörű felhasználás jellemzi, de legfőbb funkciója a különböző anyagok, termékek szállításához, raktározásához kapcsolódik. A legtöbbször tetőcserepek, térkövek és hasonló anyagok kerülnek rájuk, de nem mindegy, hogy mekkora méretű és milyen típusú a raklap.

Az egyutas raklapok ma már nagyon jó minőséget képviselnek, gyártótól függően. A Simon & Nagy Bt. lehetőséget biztosít a személyre szabott, egyedi méretben történő gyártásra is amellett, hogy a 800×1200 mm-es és 1000×1200 mm-es standard méreteket is elérhetővé teszik.

Az EUR és egyutas raklapok közötti különbség röviden a minőség, terhelhetőség. Korábban az egyutas raklapokat gyakorlatilag egyszer használták fel. Azonban mostanra sokkal jobb minőségben készülnek és olcsóbbak, mint a drágább, EUR raklapok. Érdemes megfontolni a használatukat, hiszen az egyutas raklap költséghatékony, mivel jól terhelhető, többször felhasználható és olcsó.

Amennyiben egyutas raklapok vásárlása, gyártása miatt keresgél a témában, akkor a legjobb helyen jár, hiszen a fent említett dunaszentbenedeki cég profi raklapgyártás, egyedi raklap készítés esetén a legjobb megoldásokkal tud szolgálni!

A könnyebb termékek szállítására kiváló lehetőséget nyújt ez a raklap típus. Könnyen mozgatható általa az áru, gyakran használják az élelmiszer boltok italok és élelmiszerek szállításához, raktározásához. Nyilván rövidebb élettartammal bírnak, azonban ideális körülmények között sokáig helyt tudnak állni, ha valamit szállítani szeretnénk rajtuk.

Kedvezőbb ár, s akár újrahasznosított anyagból is kérhető a gyártás. Ezek a raklapok alkalmasak több alkalommal történő szállítása, valamint akár légi szállításhoz is felhasználhatók.

Egyedi méretű egyutas raklapokra lenne szüksége? Keresse bizalommal a Simon & Nagy Bt.-t!