Hosszú utakon fontos a megfelelő gumiabroncs

Szponzorált tartalom

https://gumidiszkont.hu
https://gumidiszkont.hu

Aki sokat ül volán mögött és maga foglalkozik az autója szervizügyeinek intézésével, az pontosan tudja, hogy sajnos vannak bizonyos költségek, amelyeken nem éri meg spórolni. Jómagam jó ideje sokat ingázom különböző országok között a munkámból kifolyólag, ezért bizonyos alkatrészek az átlagnál sokkal hamarabb kopnak és gyakoribb cserét igényelnek, minthogyha csak a városban közlekednék. Persze, az egy dolog, hogy a műszakin nagyjából bárhogy átengednek egy-egy autót, de megint egy másik dolog, hogy mennyire biztonságos a közlekedés velük, ha józanul gondolkozik az ember. Tipikusan egy ilyen eleme minden gépjárműnek a gumiabroncs, hiszen hogyha ez nem megfelelő állapotú, akkor mindenki beláthatja, az azzal való közlekedés inkább egy kamikaze-akcióval ér fel, nem pedig a biztonsággal – gondoljunk csak egy átlagos téli útszakaszra…

A magam részéről sokáig kerestem azt a helyet, ahol autómra megfelelő ár-érték arányban tudnék relatív rendszeresen autógumit venni, de ezt a helyet egy barátom ajánlására megtaláltam – ez a https://gumidiszkont.hu! A https://gumidiszkont.hu-t mindenkinek merem ajánlani: a webáruház rendkívül könnyen kezelhető, remek árakkal és persze termékekkel rendelkeznek, illetve a kiszállítás is igen hamar megy – főleg a főszezonon kívül. Az oldalt ellátták egy igen részletes autógumi-kereső funkcióval, amit nem is kell keresni, hiszen ez fogadja a látogatót: számos paraméterre le lehet szűrni a választékot, annak függvényében, hogy az érdeklődő pontosan milyent szeretne, legyen a tervezett használati évszak, különféle méretek, márka vagy indexek.

Ami még szuper, hogy a webshopon részletes leírásokkal lehet találkozni, hogy akár a kevésbé rutinosak is könnyen kiválaszthassák a megfelelő autógumit: könnyen érthető, mégis részletes segédlet érhető el a gumiabroncsok különböző jelöléseivel és azok magyarázataival, jelentéseivel kapcsolatban és felhívják a figyelmet arra is, hogy ugyan legtöbbször az országok minimum 1,6 mm-s profilmélységet írnak elő, azaz, hogy milyen mély legyen az abroncs mintázata, érdemes ezt ennél jóval hamarabb lecserélni – nyári abroncsok esetében 3, míg téliek esetében 4 mm környékén. Ennek egyszerűen az az oka, hogy nagyságrendekkel nő a féktávolság, hogyha a az autógumik túlságosan kopottak, ezáltal a balesetveszély is sokkal nagyobb.

A https://gumidiszkont.hu-ról rendelve a rendelés átvehető személyesen a telephelyükről, de személyes átvétel esetén vállalják az abroncsok felszerelését is az autóra, szóval, ha valaki megteheti, szerintem mindenképpen megéri élni ezzel a lehetőséggel. Sajnos számomra messze vannak, viszont ezért jön jól az, hogy elérhető náluk a házhozszállítás lehetősége is, ami meglepő módon tényleg gyors, rendszerint 1-2 napon belül meg is történik, a termékeket futárszolgálattal küldik – és a kiszállítás nem drágább, mint akárhol máshol, más jellegű webáruházaknál. A főszezonban növekedhet valamelyest a szállítási idő, hiszen akkor a futárszolgálatok is sokkal inkább le vannak terhelve, ezt mindenképp érdemes rendeléskor figyelembe venni; főszezonon kívül egyébként négy abroncs rendelése esetén, ha a rendelés délig leadásra kerül, már másnap át is lehet venni a csomagot. Az oldalon azt is nagyon könnyű látni, hogy melyik típusból van legalább ennyi elérhető darab, hiszen már a gumiabroncs-keresőnél is beállítható ez szűrőfeltételként. Attól sem kell félni, hogy esetleg utólag jelzik, hogy egy termék nem elérhető, merthogy az internetes készletet tíz percenként aktualizálják, szóval bátran leadható bármilyen rendelés.

A magam részéről jó ideje vagyok visszatérő vásárlójuk és mindenkinek ezt a webáruházat ajánlom, hogyha gumiabroncsokról van szó: sosem kellett még csalódnom, a kapott autógumik is mindig tökéletes, kifogástalan állapotban érkeztek meg.