Felesleges patikába járni a Prevenció Patikának köszönhetően.

Szponzorált tartalom

Prevenció Patika
Prevenció Patika

Nemrég megbetegedtem, és szükségem volt némi gyógyszerre és vitaminra emiatt. Már jó ideje nem járok személyesen boltba, mert már van egy sokkal egyszerűbb megoldás, ami nem más, mint a Prevenció Patika. Ez egy online patika, ami nagyban megkönnyíti az ember dolgát olyan téren, hogy nem kell sorban állni, nem kell például a nagy tömeget eltűrnie, mert ez egy online gyógyszertár. Amikor először látogattam erre az oldalra, már akkor láttam, hogy itt egy nagyon profi oldalról van szó. Számomra a legvonzóbb a Prevenció Patikában az például a nagyon gyors kiszállítás, ez 1-5 munkanapot jelent. Az is kiemelendő, hogy 100 %-os árgaranciát vállalnak a termékeikre, valamint rendelés után már nem módosítják azokat. Illetve van még egy másik fajta garancia, ez pedig a kérdés garancia. Ez azt jelenti, hogy minden kérdésünket megválaszolják annak érdekében, hogy biztosan azt kapjuk, amit kapni szeretnénk.

Nekem az is nagyon szimpatikus volt a Prevenció Patikában, hogy mindig van valami kedvezmény vagy akció a vásárlók számára. Én nem vagyok egy olcsójános, de nem bánom soha, ha egy kicsit tudok valamin spórolni. Otthon a családomtól mindig azt hallgattam, hogy sok kicsi sokra megy, és szerintem ebben nagyon igazuk van. Amikor éppen az oldalon nézelődtem, akkor volt a Jutavit vitaminokra 1 000 Ft kedvezmény, és a 7 000 Ft feletti vásárlások esetén pedig ajándékot kaphatunk. Szerintem ez egy nagyon jó mód arra, hogy magukhoz csábítsák a vásárlókat, és meg is tartsák őket. Már, ha az nem elég vonzó valakinek, hogy nem kell többet személyesen elmenni a patikába.

Persze sokan mondhatják, hogy ezek csak szép szavak, de mindenki megbizonyosodhat róla, hogy ők valóban nem csalók. Ugyanis a Prevenció Patika oldalán, ha lejjebb görgetünk, akkor ott lesz jobb oldalon a patika az OGYÉI listáján, mint hivatalos gyógyszertár. Így nem kell aggódnunk, hogy mondjuk a vitaminok vagy az étrendkiegészítők, amiket rendeltünk, eredetiek vagy sem. Nagyon informatív a weboldaluk, már az első rendelésem során értettem, hogy mit hogyan kell csinálni, pedig nem vagyok egy informatikai zseni. A fizetési módokat is megtaláljuk, nekem nagyon tetszett, hogy a bankkártyás fizetés mellett lehet Simple Pay segítségével is fizetni.

Az oldal tetején olvasható az is, hogy 14 000 Ft rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes. Ugyan egy ilyen összegnél már nem nagyon számít az a plusz 1 000-2 000 Ft, de a vásárlóknak sokat tud jelenteni egy ilyen gesztus. Legalább is én ilyenkor úgy érzem, hogy megbecsülnek, ha már ennyi pénzt ott hagyok náluk. A weboldalon a kategóriák menüpontban megnézhetjük, hogy mi mindent lehet itt kapni. Nem csak gyógyszereket és vitaminokat, hanem például szépségápolási termékeket, és babaápoláshoz szükséges dolgokat. Amióta megszületett a kislányom, azóta csak innen rendelek neki mindent. A rendelésünket nem csak házhoz szállítással lehet kérni, hanem GLS csomagpontra is. Ez is egy jó lehetőség lehet azoknak, akik mondjuk nincsenek otthon, amikor általában jönni szokott a futár. Régebben, amikor a kislányom még nem született meg, akkor én is gyakran igénybe vettem ezt a kiszállítási módot. Most már nem gyakran, mivel értelemszerűen otthon vagyok. Én biztos vagyok benne, hogy már nem nagyon fogok személyesen patikába járni, mert így sokkal egyszerűbb minden.