A privát felhő előnyei.

Szponzorált tartalom

privát felhő
privát felhő

Miért állapodna meg azzal, amit már ismer, ha egyszer olyan szolgáltatások segítségével gondoskodhat az adattárolásról, ami korszerű, megbízható és rugalmas. A hagyományos adattárolási technikákon túl vannak sokkal jobb lehetőségek is! Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az adatok tárolása még rongálódás esetén se ütközzön akadályokba, hogy a fontos információk ne veszhessenek el.

A privát felhő teljesen személyre szabott, mindig és bárhonnan elérhető, továbbá rugalmas, támogató megoldásokat biztosít a felhasználók számára.

Magán felhőnek is nevezik, melynek lényege, hogy saját adatközpontban tárolódnak az adatok, amelyek nincsenek másokkal külsős személyekkel megosztva.

Mivel többféle felhőalapú számítást vehetünk igénybe, nem mindegy, hogy melyiket választjuk, ugyanis mindegyik más és más felhasználói körök számára előnyös. Elsőként azt kellene meghatározni, hogy Önnek és cégének miért a magánfelhő módszer a legelőnyösebb. Ebben az üzleti igények is nagy szerepet játszanak.

A privát felhőt kizárólag egyetlen vállalkozás használhatja, melynek elhelyezése történhet a helyszín adatközpontjában, de külső felhőszolgáltatóra is rábízhatja. A felhőhöz tartozó szoftverek és hardver eszközök csakis a céghez tartoznak, ezért az olyan vállalatoknál, egységeknél, ahol kiemelten kritikus az üzleti műveletek fontossága, azok komoly ellenőrzést igényelnek, ott a privát felhő az, amire szükség lesz! Érdekesség, hogy ezeket a felhő alapú szolgáltatásokat kombinálni is lehet egymással.

A GS Informatika munkatársai segítenek abban, hogy a privát felhőt a lehető legjobb megoldásokkal vehesse igénybe! Testreszabottan biztosítják a felhő alapú számítástechnika használatát, hogy adatait biztonságban tudhassa és könnyen elérhesse!