Vízszerelő sos! Amikor már csak a víz választhat el.

Szponzorált tartalom

vízszerelő sos
vízszerelő sos

A múlt hétvégén történt az eset Zsombi és Daniella esküvőjét megelőzően. Az öcsém és a kedvese már hónapok óta őrületes esküvő lázban égtek, de azért mégis maradt még némi tennivaló a legvégére is- persze nem a vízszerelő sos kérdés, de erről majd később. Szóval, hiába tevékenykedtek annyira sokat mindennel kapcsolatban, mégis úgy alakult, hogy az utolsó héten az egész famíliát be kellett fogni mindenféle tennivalóra, akár a közelben, akár a távolban. Így hát még simán virágot kellett intézni, különféle printekért rohangálni a nyomdába, ami rossz azt lejavítani és a többi… Aztán mehettünk díszíteni is, mert minden ilyen dolgot magunk csináltunk a kedvezőbb ár érdekében. Az utolsó napokban még tehát a kert végében lévő sufniban őrületes munkák zajlottak, mint például a főasztal mögötti paraván elkészítése és az asztali díszek befejezése. Nem volt kis munka, azt kell mondanom.

Egy ilyen ördögi rohamban nem kérdés, hogy mindenki kikészül, még akkor is, hogyha a feladatok elosztásának menedzselése jól megy. Ez csak abból a szempontból rossz, hogy közben egy olyan eseményre készülünk, ami gyönyörű az egész család számára és sokkal fontosabb lenne, hogy lélekben is fel tudjon rá készülni az ember, nem hogy még sziszifuszi dolgokon össze is zördüljünk egymással az utolsó pillanatban. Persze aztán ennek mindig békülés a vége és egyáltalán nincs további zűr, csak hát na, vannak olyan pillanatok, amikor tényleg pattanásig feszülnek az idegek és egy-egy rossz elszólás kapcsán képtelenség jól válaszolni, vagy legalább türelemmel. Pláne, ha még egy olyan külső tényező is beüt, amire senki sem számított.

Az utolsó napon történt ugyanis, hogy az addigra már rokonokkal tömött ház csőtörésre ébredt. Nem is akármilyenre, hanem arra a fajtára, amire nem tudja azt mondani az ember, hogy na jólvan, majd megoldjuk az esküvő után. Hanem arra a fajtára, amit ott és azonnal meg kell oldani, helyben. Nem volt más hátra, kellett egy vízszerelő sos!

Ilyen szituációkban utólag mindig könnyen okos az ember, de itt most kivételesen az történt, hogy sikerült már elsőre a jó lépést megugrani. Az történt ugyanis, hogy egyikünknek már volt hasonló tapasztalata vizes probléma kapcsán, ezért volt már a zsebében egy cím, amit tudtunk keresni. Ez nem volt más, mint a vizszereles.net csapata. Ez egy olyan vállalkozás, akik kifejezetten az ilyen jelleggel bajba jutottakat húzzák ki a csávából. Tehát az a specialitásuk úgymond, hogy nagyon gyorsan képesek kiérni a helyszínre és megoldani ezeket az eget rengető problémák – hogy aztán ezáltal megmentsék a napot, estét, vagy éppen esetünkben az esküvőt.

Nem történt ez másképp ebben az esetben sem. A weboldalon lévő telefonszámon keresztül jeleztük feléjük a problémát és azt, hogy ez most mennyire elképzelhetetlenül fontos lenne nekünk, hogy a lehető leggyorsabban megoldódjon. Szerencsére értették a helyzetet és máris ott voltak, hogy segítsenek rajtunk. Mondanám, hogy ezen mennyire meglepődtem, de végül is csak hűek voltak az ígéretükhöz, miszerint vízszerelő sos csapatként dolgoznak.

Mivel a mi vészhelyzetünket sikerült meglehetősen hamar és szakszerű módon orvosolni, ezért jól elmentettem a számukat, hogyha bármikor máskor adódna ilyen jellegű zűr, akkor legyen mihez nyúlni azonnal. Ha esetleg érdekelne bővebben, hogy még milyen munkával kapcsolatosan érdemes az ő segítségüket kérni, akkor a vizszereles.net mindenre válaszol. Egyrészt, tételesen fel vannak sorolva a lapfüleknek megfelelően, hogy milyen ügyekben illetékesek még, másrészt pedig mindegyik témakörről lehet egy kicsit bővebb információkat is találni, ha a címekre kattintunk.

Ha épp nem a vízszerelő sos szolgáltatással kapcsolatban keresi őket valaki, akkor még számos más területen is tudnak a villámgyors segítségére lenni az embereknek. Most, hogy elindul a fűtési szezon érdemes tudni azt is, hogy a fűtési rendszerekkel kapcsolatosan is fel lehet őket hívni, ha valamilyen zűr támadna. Abban a részben is tudnak segíteni, hogyha a hálózatban akadt el valahol a víz, de természetesen magukkal a fűtőberendezésekkel, készülékekkel kapcsolatban is ott tudnak lenni, ha kell.

Egy másik igen jellegzetes probléma, főként Budapesten, ahol öregebb a csőhálózat – a dugulás. Bizony, mennyi zsörtölődést tud okozni, ha nem akar lemenni a lefolyó! De semmi vész, mert ha ilyesmi történik, akkor is tudnak segíteni a vízszerelők sos módon. Csak fel kell hívni őket, leírni pontosan, hogy mi is történt, mit tapasztalatunk, mit látunk és abból ők már tudni fogják, hogy feltételezhetően mi is történhetett. Ha már sejtik, hogy mi történt, tudnak esetleg instrukciókat adni, hogy mit zárjunk el, vagy hogy mit ne csináljunk még véletlenül se! Aztán annak fényében, hogy mennyire látják sürgősnek a feladatot házhoz jönnek és elállítják a zűrt.

Lehet szó csőtörésről és ezzel kapcsolatosan csatornakamerázásról is. Fogadjunk, hogy nem is tudjátok, miért kellene kamerázni egy csatornát! Nyugi, én sem tudtam, csak a szerelés közben beszélgettem a szakemberekkel, meg aztán később a vizszereles.net-en is láttam, hogy ilyennel is foglalkoznak. Ez az egyik legmodernebb módszer arra, hogyha csőtörés van, akkor mindenféle rombolás nélkül meg lehessen állapítani a repedés és szivárgás pontos helyét. Ez nagyon sokat tud segíteni abban, hogy tényleg ne kelljen egy teljes csőhálózatot feltárni és aztán mindent újra burkolni, csak azokat a részeket, amiket feltétlenül szükséges. Ezzel az eljárással rengeteget tudnak spórolni maguknak munkában, nekünk meg pénzben, hiszen a szerelők is kevesebb ideig dolgoznak az ügyön és a végén nekünk sem kell felesleges területeket újra lecsempézni.

A vízszerelő sos szolgáltatás kapcsán pedig azt is érdemes lehet megjegyezni, hogy amúgy nem csak ennyire villám jelleggel tudnak házhoz jönni, hanem hogyha van valamilyen tervezett meló, felújítás, csere, akármi, akkor arra vonatkozóan is meg lehet velük egyezni. Ez számomra szintén nagyon hasznos információ volt, hiszen annyira elégedett vagyok velük minden szinten, hogy teljesen evidens, hogy a fürdőszobánk felújítását is velük szeretném majd csináltatni. De az majd persze egy későbbi kérdés lesz, csak legalább már a szolgáltató keresgélés terhe nincs a vállamon.

Amekkora katasztrófa is lehetett volna ez az egész szituáció, annyira pozitív élmény maradt belől függetlenül az időzítéstől és ez kifejezetten a vizszereles.net szakembereinek és gyors reakciójuknak köszönhető. Az egész család nagyon hálás nekik a vízszerelő sos munkáért és mindenki jól elmentette a telefonszámukat, hogyha legközelebb bármi hasonló jellegű munka lesz várható, akkor ők lesznek az elsők, akiket megkérdezünk, hogy ráérnek-e. Nagyon nehéz ma olyan szerelőt, vagy szerelő csapatot találni, akik valóban garanciát vállalnak a munkájukra és nem csak úgy összerántják a melót és tovább is állnak. A vizszereles.net csapata profi és megbízható munkát adott ki a kezéből, ezért köszönjük nekik, hogy egy ilyen kiélezett alkalommal ennyire levették a vállunkról ennek a nem várt esemény megoldásának a terhét.