Lakaótelepi postaláda zárszerelés Budapesten

Szponzorált tartalom

Lakótelepi postaláda zárszerelés

Minden lakóval előfordulhat, hogy elhagyja a lakáskulcs csomóját rajta minden nyitható és zárható ajtónak a kulcsával együtt. Sok esetben a zárcsere műveletére szakosodott szakemberek alig várják ezen feladatok elvégzését ám egyet nem szeretnek. Ez a művelet a postaládákon történő zárcsere mely nem a világ legnagyobb munkájának tekinthető ám szerszámozottság és némi hozzáértés, gyakorlat nélkül jóformán kivitelezhetetlen egy átlagos felhasználó számára.
Sokszor elég egy csavarhúzó a szerszámosban ám a legtöbbször a sikeres postaláda zárbetét cseréjéhez több eszköz szükséges.

Lakótelepi postaláda zárcsere alatt fellépő hibák
Egy több éve működő tároló eszköz zárja is ki van téve a külső hatásoknak ez esetben az időjárásnak amely nagy károkat okozhat a zárak cseréjénél.
Kezdjük az oxidációval.
Amennyiben a rögzítő csavar oxidálódott abban az esetben a csavar nem bontható csak flexel amely minden háztartásban található meg.
Egy elhagyott kulcs esetében jó lehet a felfúrás alkalmazása ám meglehet hogy hogy a fúrószár az összes küldeményen áthatol nem csak a zár felületén.
Abban az esetben mikor nem csereszabatos terméket alkalmazunk benne van a pakliban, hogy a zár nyelve nem olyan pozíciót tölt be mint a régi amely meg van hajlítva gyárilag, hogy a szekrény ajtaja ne lötyögjön. Azonnal kombinált fogóra is szert kell tennünk.
Jóformán egy szerszámos táska fele tele lett a levélszekrény zárjának pótlásához szükséges eszközökkel de az ajtó még mindig nem záródik!
Utolsó fázis lehet a zár rögzítése az ajtóhoz. Ám ha bele erőszakoltuk a helyére alig menő postaláda zárat akkor a rögzítő csavar biztosan nem talál majd menetet ezért jobb ha reszelőt is tartunk a szerszámaink közt.
A felsorolt eszközök hiánya esetén több tízezer forintnyi kiadást tervezhetünk.

Megoldás kivitelezésre
Budapesten a lakótelepi postaláda zárszerelés széles spektruma lehetőséget ad olyan munkák elvégzésére mely régi panel házakban elhelyezett levélszekrények újra használhatóságát eredményezi.
Ezáltal nincs szükség új levélszekrény kihelyezésére melynek lehetőségeit általában helyhiány miatt a közös képviselet nem engedélyez.
Gondoljunk bele ha minden egyes lakó magától csak úgy egy számára tetszetős helyre szerelne fel postaládát akkor a lakókörnyezet milyen szinten romolna. Nem beszélve a postaládák formáját és színvilágát követve kinek a piros kinek a zöld szín jön be.
Erre a célra a legjobb postaláda zárcsere Budapest területén.