Eltört, letört Kínai ajtó kilincs javítása

Szponzorált tartalom

Letört Kínai ajtó kilincs
Letört Kínai ajtó kilincs

Egy zárszerviz szolgáltatásai közt megtalálható a Kínai ajtó kilincs cseréje is hiszen lehetnek olyan esetek mikor a hisec biztonsági ajtó kilincs a kezünkben letörik és az ajtó nyitott vagy zárt állapotában marad.
Mivel ez a legtöbbet értékesített biztonsági ajtó a piacon ezért a kilincs letörése is mindennapos.
Legtöbbször az a fele törik le amelyik jobban van használva.
Ez nagyban függ az a hisec ajtókilincs állapotától és az ajtó nyitásából és zárásából adódóan.

Egy nehezen záródó Kínai ajtót húzni vonni , emelni vagy tolni kell ahhoz, hogy megfelelően és akadálymentesen tudjon zárni a kulcs elforgatásakor.
Amikor a kilincs emelésével vagy húzásával próbáljuk ezt megoldani az a legkisebb anyagvastagságnál törni fog.

Vigyázni kell mert egy letört HiSec ajtó kilincs még sérülést is tud okozni a felhasználói számára.
A hi sec ajtó tulajdonosok zöme ilyenkor még egy egy házi praktikát bevetnek a további felhasználás érdekében és szigetelő szalaggal vagy csavar kulccsal, a legrosszabb esetben a törött kilincs darabjával próbálják húzni a működés idejét.

További problémákat okoz az integrált hisec ajtó kilincs rugó amely szintén eltörik és ebben az esetben a biztonsági ajtó kilincse 3 vagy 9 óra helyett 6 óra felé kacsingat. Itt is fel lelhető a praktikus megoldás egy egy ügyfél részéről aki befőttes gumival oldja meg a helyes állását a kilincseknek.

Meg kell hagyni a Hisec ajtó felhasználó zöme folyamatosan keresi a megoldást ezeknek a problémáknak az elhárítására és megpróbálja kihagyni a az ajtókilincs mozgatását, abban az esetben a zárbetét mehet tönkre viszonylag rövid időn belül. Egy biztos, spórolni nem lehet ezen a feladaton mert vagy többletköltségbe vagy sérülésbe kerül a hosszútávú letört kínai kilincs használata.
Egy megoldás azért akad mégpedig a csere.

Zárszerelő meginvitálása a probléma forrásának elhárítására hosszútávú megoldást jelenthet az ajtók működésének területén.
Forgalomban elérhető az erősített kilincsek változata amely így ellenállóbb a betörésekkel szemben hiszen egy acél lemez merevítés van a külső borítás mögött ezáltal idő igényesebb a zárnyitás.
A vásártér lehetőséget nyújt arra a lehetőségre is ha valaki saját maga szeretné megoldani a hisec ajtókilincs cseréjét ám vigyázni kell mert az egységcsomagok amiket a webshopok lehet elérni többnyire hiányosak.
Secdoors kilincs cseréjénél például a zárszerkezet nem engedi át kilincs tengelyt így osztott tengellyel lehet szak pótolni.
Ez a hisec ajtók tekintetében komoly ismeret igényel így a kilincs kiválasztásához fontos a zárszerelő tapasztalata.

Számos problémát rejthet magában a forgógyűrű cseréje is, amely sok esetben nem tartalma a kilics egységcsomagjának de csere nélkül nem illeszkedik a fedlap a gyűrű köré. A legjobban akkor járunk és a legtöbb időt azzal sporoljuk meg ha a zárszerviz szolgáltatás keretében rendeljük meg a letört kilincsek cseréjét, ezzel időt és költséget takarítva meg magunk számára.