Autósbolt a főváros több pontján is – csak hogy ne kelljen messzire menni.

Szponzorált tartalom

autósbolt
autósbolt

A főváros több pontján is elérhető az az autósbolt, ahonnan a nagyok is rendelnek. Na, mármint hogy nagyok alatt a hozzáértőket értem, nem az olyan laikusokat, mint én magam. Még kamaszként nyaranta egy autórestaurátor műhelyben dolgoztam. Nagyon imádtam azt a helyet és azt hiszem, hogy rengeteget tanultam az ott töltött idő alatt. Természetesen az autókról magukról is, hiszen atomjaira szedtünk minden darabot, felújítottuk az utolsó csavarig minden alkatrészt, majd újra összeraktuk őket. Azonban ez volt az első igazi, komoly munkahelyem, tehát abból a szempontból is rengeteget tanultam, hogy milyen is egy csapatban dolgozni és a rám bízott feladatokat tisztességesen ellátni.

Meg aztán tanultam és lestem el tőlük olyan tippeket is, amiket én is tudok hasznosítani a mindennapjaimban, azóta is. Például, hogy honnan érdemes az autóhoz alkatrészeket, kenőanyagokat és úgy általánosságban mindent és bármit megszerezni. Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy amit egy autószerelő megrendel magának, abban én is jó eséllyel bízhatok, feltétel nélkül.

Általuk ismerem azt az autósboltot, ahonnan én is rendelni szoktam a különböző eszközöket. Illetve sokszor előfordul az is, hogy magam ugrok be az üzletbe, ugyanis Budapesten több helyszínen is jelen vannak. Mondanom sem kell, hogy ez mekkora könnyedséget jelent, mikor mondjuk, pont nem otthonról indulok, és akkor jut eszembe, az utolsó pillanatban, hogy szükségem lenne valamire.

Az olajwebshop.hu autósbolt egészen pontosan négy ponton érhető el a fővárosban. Van egy üzletük Újpesten, a IV. kerületben, egészen pontosan a Munkásotthon utca 52-ben. Ez az egyetlen egyébként, ahol még sosem jártam, nagyon ritkán kell abba az irányba mennem, kiesik a körből.

Ahová viszont annál inkább be szoktam ugrani, amikor éppen szükségem van valamelyik termékre, az a XI. kerületben lévő, Etele úton található üzlet. Ez hazafelé mindig útba esik, hogyha megyek le vidékre a család többi részéhez. Sokszor nekik is ebből az autósboltból viszek mindenfélét, amit éppen rendelnek tőlem. Végül is, ez is egy fajta házhoz szállítás. Bár egyébként tőlük is lehet házhoz szállítást kérni és egyáltalán nem is vészes összegekért. Ha 9999 Ft-ig bezárólag költünk a webshopban, akkor 1490 Ft a kiszállítás. Hogyha ennél kicsit többet, 19 999 Ft-ig hagyunk ott, akkor 745 Ft a szállítás. Ha pedig már 20 000 Ft-ot vagy afelett költünk az olajwebshop.hu-n, akkor ingyenes hozzák házhoz a megvásárolt termékeket. De azért ha útba esik, én mindig magam ugrok el érte.

A harmadik üzletük a III. kerületben, Óbudán található, a Hévízi út 21. szám alatt. Ide is kellett már beugranom, de ennek azért nem vagyok olyan gyakori látogatója, mint a kelenföldi, vagy a most következő kőbányai üzletnek.

Ez utóbbi autósbolt tehát a X. kerületben van, a Gyömrői út 115. szám alatt. Ez esik hozzám a legközelebb, a munkahelyemtől konkrétan egy sarokra van, szóval nem véletlen, hogy itt jártam eddig a legtöbbet. Van, hogy a melóból is ki kell ugranom ide 1-2 dologért. Meg persze a kollégáknak is ezt a helyet szoktam ajánlani, hogyha valamire szükségük van.

Elkezdhetném itt most felsorolni, hogy egészen konkrétan milyen sok termékkel foglalkoznak, de a lényeget meg tudjátok nézni magatok is az olajwebshop.hu weboldalon. Megbízható autósbolt, a város több pontján, 20 000 forintos költés esetén ingyenes kiszállítással. Szerintem ennél nem is kell több, legalábbis nekem nem.