Acél Hisec biztonsági bejárati ajtó zárcsere Budapest területén

Szponzorált tartalom

HiSec ajtó

Nem mindegy kire bízzuk a HiSec biztonsági bejárati ajtó zárcseréjének feladatát. Sok Budapesti panelházban és kertes házban beszerelt húsz, harminc éves ajtó már már olyan szinten nem nyújt biztonságot, hogy azt egy zárbetét csere művelettel nem lehet megerősíteni!
Ezen ajtók pótlását teljességgel ellátja a Hisec ajtó melynek szerkezeti felépítése és megjelenése megfelelően pótolja a panellakások elöregedett bejárati ajtóit. Ha nem a hárompontos régi ajtókat vesszük figyelembe! Budapest területén ugyanis ha a régi bejárati ajtón három különálló zár van felszerelve akkor a betörés kivitelezésével szemben háromszor annyi időt kell tölteni az ajtó ki nyitásával mint a Hisec ajtó esetében.

Hisec ajtó nem biztos, hogy a legjobb választás

Sok esetben egy panel lakás ajtója ellenállóbb mint a lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó! Hisec fém bejárati ajtó alsó zárja tizenhat ponton zár de ha  a zárbetét silány minőségben van jelen illetve ha az nem került cserére a beépítés után akkor a kültéri acél bejárati ajtó másodpercek alatt nyithatóvá válik az illetéktelen felhasználók számára! Acél biztonsági bejárati ajtó ajtó zárcsere művelete nem egyszerű így az egy darab kereszt hornyos csavarhúzó kevésnek tűnhet a munkálatok során. Főleg úgy, hogy legtöbbször azért kerül felszínre a zárjavítás lehetősége mert a kulcs alig megy bele a zárbetétbe. Ezért egy kizárólag erre a szakterületre szakosodott cégtől tudunk segítséget kérni, melynek megvannak az alkatrészei, szerszámai és tapasztalatai a munka elvégzéséhez, és Budapest területén akár egy órán belül elérhető. Segítséget nyújthat a zárszerviz területén az összeszedett kommunikáció is hiszen a zárszerelés fázisában dől el ki lép a biztonság terére és ki marad a bizonytalanság sötét bugyrában. Itt jöhet szóba a gyors SOS Hisec ajtó zárcsere segítség és a biztonságtechnikában jártasság hiszen nem mindegy milyen zár típust használunk az értékeink védelmében.

Hisec ajtó véleményt a szakembertől kérjünk

Válogathatunk a barkácsboltok polcairól, meghallgattatunk véleményeket a gyártói oldalról, és érdeklődhetünk biztonsági ajtó zárszereléssel foglalkozó cég szakembereitől ami azt hiszem a legrelevánsabb ezen a területen. Erre a legjobb választ a helyszínen munkálatokat végző mester tud válaszolni aki a körülményekkel a helyszínen találkozik. Sokan azt gondoljuk, hogy a betörések csak úgy keletkeznek. Ez nem így van! Számít az, hogy melyik emeleten helyezkedik el az ingatlanunk, számításba kell venni a zárbetét minőségét, és nem utolsó sorban a zárbetétet körül ívelő kilincs gyenge vagy erősített változatát! Amennyiben a Hisec ajtó világítós kilinccsel van felszerelve és az eltörik, megelőzhető már egy folyamattal az illetéktelen behatolás, hiszen a gyári változat helyére erősített Kínai ajtó kilincset szereltethetünk. Nyilvánvaló, hogy ezt a munkamenetet és árajánlatot a telefonon tartott kommunikáció során csak körvonalakban lehet meghatározni, hiszen eltérő néven futnak az acél bejárati ajtók úgy mint Secdoors biztonsági ajtó, Hisec ajtó, T&K bejárati ajtók. Ezért minden esetben pontos árajánlatot csak az ajtó előtt lehet nyújtani a biztonságról és védelemről a zárbetét méretezését, minőségét, és kulcsok számát megvilágítva. Ha jó szakembert találtunk a munka kivitelezésére akkor a helyszínen legalább három vagy négy gyártó termékeit szondázhatjuk át, minősítés szerint amelyek minden esetben minimum felfúrás, letapogatás, zártörés, és másolás elleni védelemmel vannak ellátva. Ajánlatok kalkulációjából is kacsinthatunk a magasabb árú termékek felé hiszen az ár érték aránya miatt magasabb felhasználási indexet és minőségi felhasználást is kaphatunk hosszú távon, akár két kulccsal többet a gyári csomagolásban mint az olcsóbb termékek esetén.
Jó befektetés a biztonságos hazatérés!