Szponzorált tartalom
A máj rendkívül gazdag vasban, amit hiába emlegetünk azoknak, akik nem kedvelik, mégis hasznos forrás és igenis el lehet ízletesen készíteni! Mindössze egy jó receptre van szükség hozzá, ami ha épp nem akad otthon a nagymamától, akkor érdemes a Receptneked oldalra ellátogatni, hiszen ott is kiváló szakácsok osztják meg ötleteiket, praktikáikat! A csirkemáj abszolút egy elérhető alapanyag, amiből jobb minél frissebbet beszerezni, ezért lehetőleg egy megbízható hentesnél keresgéljünk, hiszen sokkal finomabb lesz. A hagyma elengedhetetlen mellőle, így nem árt arra is odafigyelni, hogy az is legyen otthon. Elkészíthetjük gombával is akár, de a Receptneked weboldalon még számos olyan lehetőséget találunk, ami kedvünkre lehet, így érdemes első sorban a legjobb recepteket sorra venni, hátha megakad egyen a szemünk.
A májjal kapcsolatban mindig nagy a hangsúly a fűszerezésen. Ha ezt eltaláljuk, akkor nagyon finom ételt tálalhatunk fel. A másik dolog az elkészítés kapcsán az, hogy vigyázni kell vele, mert könnyű odaégetni, ezért ha netán először dolgozol vele, akkor érdemes egy kicsit óvatosabban nekikezdeni! Ha további jó ötletekre vagy kíváncsi, keresd a Receptneked receptoldalt, ami segít neked abban, hogy mindig valami finomat készíthess még akkor is, ha épp nincs ötleted!