Ha LED lámpa kell, voksoljon az ipari-ledre!

Szponzorált tartalom

led lámpa

Miért vásárolna bárki is normál asztali lámpát, ha beszerezhet magának egy minden igényt kielégítő LED-es asztali lámpát is, amely az összes fontos paraméter tekintetében jobb tud lenni, mint egy sima asztali változat? Annak ellenére van ugyanis még mindig nagy keletje a hagyományos asztali lámpáknak, hogy már jó ideje piacon vannak a LED-del szerelt asztali megoldások is. Ha Ön tudatosabban vásárol lámpát, mint a nagy átlag, akkor a megfelelő USB LED lámpa most az ipari-led weboldaltól is elkerülhet Önhöz!

A LED-es lámpa asztali változata is takarékosan bánik az energiával

Ami anno az energiatakarékos lámpák mellett szóló érv volt, hogy tudniillik azok kevesebbet fogyasztanak, mint normál társaik, az a LED lámpákra is igaz – sőt, azokra igaz csak valójában! Egy LED lámpa ugyanis a töredékét fogyasztja annak, amit mondjuk egy sima Wolfram-szálas égővel szerelt lámpa „megeszik”; s mivel a LED-es és a hagyományos lámpa között azonos fényerő mellett ekkora a különbség, természetesen sokkal inkább megéri LED-es kivitelű lámpát üzemeltetni, mint maradni annál a technológiánál, amely még az előző évszázad elejéről származik.

A LED lámpával sokkal hosszabb élettartamot lehet elérni

Az is LED-re történő váltás mellett szól, hogy a megspórolt áramon felül ezek a megoldások sokkal hosszabb ideig bírják, így később kell őket lecserélni, mint a normál égővel rendelkező lámpákat. Tudni kell azonban azt, hogy egyes asztali LED lámpáknál nem lehet csak magukat a LED-eket kicserélni, ha azok már nem világítanak, ha már egyszer kiégtek; bár mindez, lévén több tízezer munkaóráról beszélünk, talán nem is jelent akkora érvágást.

Miért érdemes mindenféle LED-es lámpát az ipari-ledtől megvásárolni?

Mert így egyetlen helyről szerezhető be mindenféle LED-es világító eszköz. Nemcsak asztali lámpa kell ugyanis egy háztartásba, így pedig érdemes minden mást is LED-es kivitelre cserélni, aminek a leváltásáról még nem gondoskodtunk! Amennyiben az érdeklődő úgy gondolja, hogy az ő kompetenciáját meghaladja az, hogy magát a cserét, az új LED-es lámpák helyét, típusát stb. megtervezze, akkor igénybe veheti az ipari-led.hu világítástervezési szolgáltatását, melynek keretében az oldal mögött álló cég aprólékosan megtervezi a dolgot. Nincs is annál bosszantóbb ugyanis, ha egy nagyobb alapterületű ingatlan (egy raktár, egy csarnok) esetében túl sok vagy éppen túl kevés világítás kerül beüzemelésre.