A tökéletes egyenruha, a legtökéletesebb helyről.

Szponzorált tartalom

póló rendelés
póló rendelés

Manapság olyan sok helyen lehet olvasni, hogy próbáljuk megmutatni az egyéniségünket, akár az öltözködésünkkel. Sokszor látok olyan szarkasztikus megjegyzéssel ellátott pólókat, ahol a lányok ugyanolyan ruhát viselnek és elvileg ez ciki. Szerintem itt a 21. században még nagy zavar van a fejekben ezzel a témával kapcsolatban. Ezért is van az, hogy nagyon sok ember küzd különféle komplexusokkal.

Én viszont abban hiszek, hogy mindenki hordjon olyan ruhákat, amiben jól érzi magát. Ne foglalkozzon a külső társadalmi nyomással, mert ha egy-egy darabot csak azért vesz fel, hogy megfeleljen másoknak, de közben egyáltalán nem érzi benne jól magát, akkor az hamar ki fog ütni.

Az ugyanolyan öltözék amúgy az összetartozást is jelezheti. Gondoljunk csak egy focicsapatra, vagy az egyenruhákra. Nem is olyan rég egy cikkben azt olvastam, hogy ha egy szolgáltató cégnél, például egy étteremben, de legyen szó akár egy ruhaboltról, az egyenruha látványa nagyobb bizalmat sugall a vendégek/vásárlók felé.

Nekem egy nem rég megnyílt étkezdém van, amit fiatalos és laza stílus jellemez. Nem szerettem volna nagyon megkötni az alkalmazottaimnak, hogyan öltözködjenek, hiszen az volt a fontos számomra, hogy szeressenek itt dolgozni, szeressenek bejárni. Én olyan gimibe jártam, ahol kötelező volt az egyenruha, akkor nagyon nem szerettem, ezért se akartam volna senkire se ráerőltetni ilyesmit. Viszont az a korábban említett cikk végül csak szöget ütött a fejemben, és arra gondoltam, hogy valami kényelmes, jó anyagú egyenpóló mégis csak elférne. Gyorsan beírtam a Google keresőbe, hogy póló rendelés, majd rányomtam az elsőre, amit kidobott.

Így kerültem tehát a lolmarkt.hu oldalára, ami egy egyedi pólók készítésével foglalkozó weboldal. Rögtön az oldal tetején már lehet látni, hogy milyen kategóriák közül lehet választani az idelátogatóknak, feltéve, ha a már meglévő minták közül szeretne választani. Ezen az oldalon amúgy nagyon különleges és személyre szóló, egyedi pólókat lehet készíttetni. Nagyon sok, már előre kész minta közül lehet választani, de bárki küldhet nekik egyedi tervet, azt is megcsinálják. De akkor sem kell kétségbeesni, ha még csak „fejben” van meg a minta, mert segítenek megtervezni. Kifejezetten jó hely, ha valaki lánybúcsús, vagy legénybúcsús pólót szeretne csináltatni. Nagyon jó mintáik vannak, de mint mondtam pár sorral feljebb, egyedi mintát is készítenek, és ahogy elnézem az oldalt, ezeknek a srácoknak a humoruk is nagyon jó. Tuti, hogy valami ötletes darab fog kijönni.

Természetesen nem csak erre a két alkalomra vannak jó minták, legyen szó akármilyen ünnepről, találni fogsz valamit, amibe rögtön beleszerethetsz. Ezen kívül, tényleg annyi témában keresgélhetsz, hogy az valami eszméletlen! Most felsorolok párat a kedvenceimből, de tulajdonképpen ez csak a töredéke lesz annak, amik elérhetőek. Nos, az én kedvenceim a következő témák: állatok, filmek, hobbik, magyaros, szakállas, és a páros is. Utóbbinak főként azért nagyon örültem, mert a barátnőmet szerettem volna meglepni valami egyedi, kreatív ajándékkal és mivel érti a poént ezért biztos vagyok benne, hogy egy ilyennek nagyon fog örülni.

Egyébként a lolmarkt.hu, a pólókon kívül még pulcsikat, szájmaszkokat és fémpoharakat is gyárt. Ezeken is visszaköszönöm a humor és a jó stílus, amit a póló mintáknál képviselnek. Én biztos, hogy online fogok majd tőlük rendelni, sajnos nem fér bele az időmbe máshogy, de, aki idegenkedik az internetes rendeléstől, annak felhívnám a figyelmét, hogy Magyarországon 12 városban van boltjuk, szóval, azt is megcsinálhatod, hogy bemész az egyikbe, a többiben meg már segíteni fognak az ott dolgozók. Mondom, hogy hol találhatod meg őket: Miskolc, Eger, Debrecen, Nyíregyháza, Soroksár, Maglód, Budakalász, Dunakeszi, Budaörs. Azért szerintem elég menő, hogy ekkora hálózatuk van és ennyi helyen elérhetőek.

Ami a szállítást illeti, általában 1-2 nap alatt megérkezik a csomag, főleg, ha még délelőtt adod le a rendelést, akkor még aznap legyártják, ha pedig valamelyik bolt közelében vagy, akkor be is mehetsz érte. Ez szerintem nagyon nagy pozitívum, mert sokszor van olyan, hogy valakinek a legutolsó pillanatban jut eszébe, hogy pólót rendeljen, és nincs ideje már napokat, vagy akár heteket várni rá. Abban az esetben, ha pedig extra SOS a dolog, akkor csak telefonálni kell nekik és előrébb veszik a rendelést. Ezt nevezem én vásárlóbarát hozzáállásnak!

A másik nagyon jó dolog náluk az a méretbiztosítás. Nem tudom, hogy veletek előfordult-e már, hogy rendeltetek valamilyen ruhadarabot és végül kiderült, hogy nem volt jó a méret. Ilyenkor a legtöbb helyen vissza lehet küldeni, de akkor a szállítási költséget újra és újra meg kell fizetni. A lolmarkt.hu-nál is így van, de ha kötsz méretbiztosítást, akkor mentesülsz ez alól. Ez az egész pedig nincs 200 forint. Ha valamelyik pólóméretben nem vagy biztos, akkor annyit kell tenned, hogy a rendelésnél a legördülő menüben kiválasztod hozzá a méretbiztosítást, mindössze 190 forintért. A kiszállítás után 14 napod van arra, hogy eldöntsd, hogy a választott méret most jó-e vagy sem. A méretbiztosítás kihasználására csak 1 alkalmad van, de ezzel máris megspóroltad a kiszállítási díjat, ami 1980 forint.

Amire érdemes amúgy figyelni a méreteknél, hogy a megszokottnál kicsit kisebbek, legalább egy fél mérettel, de az is elfordulhat, hogy egy egésszel. Szóval kedves hölgyeim; nem kell megijedni, ha a nagyobb méretet kell megrendelni, nem Önök ettek egy szelettel több tortát, meg persze Önök mindig, mindenhogy gyönyörűek!

Olyan sokáig nézegettem a pólókat, hogy észre se vettem, hogy már órák óta böngészek az oldalon. Végül rendeltem „egyenruhát” az egész személyzetnek, fejenként legalább 4-et, illetve szájmaszkokat is. Utóbbiból többet is rendeltem, mert szeretném a vendégeknek ilyen kis repi ajándékként osztogatni. Most úgy gondoltam, érdemes lenne összekötni a kellemeset a hasznossal. Mivel eléggé nagy tételben rendeltem, azt hittem, hogy ez bele fog azért telni pár napba mire megérkezik a csomag. Viszont a második nap már jött az SMS a GLS-től, nem sokára megérkeznek. Bevallom, kisfiús izgalom lett rajtam úrrá, már nagyon kíváncsi voltam a végeredményre, az pedig, hogy ilyen gyorsan megérkeztek csak még nagyobb lázba hozott.

Nagyon meg voltam elégedve a pólókkal, hihetetlenül jó volt a minőségük, ugyanúgy ahogy a maszkoké. Ez nagyon fontos volt, mert azt szerettem volna, ha a viselője jól érzi majd magát benne. Szerintem ez összejött. Eddig semmi panasz nem érkezett az új egyenruhára, sőt én úgy látom, szeretik hordani őket. A maszk is nagyon jó ötlet volt, a vendégek mindig külön megköszönik. Azt mondják, hogy nagyon nehéz jó anyagú maszkot találni, és nagyon sokan küzdenek azzal, hogy az anyag irritálja a bőrüket.

Tehát, ha póló rendelésen töröd a fejed, akkor lolmarkt.hu!